eerste sallandse ondernemers magazine gelanceerd

Het belangrijkste verschil met voorganger Salland Zakelijk is dat het nieuwe tijdschrift enerzijds wil informeren, maar ook graag de steen in de vijver wil gooien. “Dat betekent dat we de ondernemer in Salland op de hoogte houden van ontwikkelingen in het regionale bedrijfsleven, maar hem/haar tegelijk ook willen prikkelen en uitdagen. Met niet alleen commerciële verhalen over de producten of diensten van een bedrijf, maar ook lekker leesbare en bijzondere rubrieken”, vertellen media-adviseur Jansman en hoofdredacteur Buitenkamp.

Om een tipje van de sluier op te lichten, geven de twee aan dat iedere uitgave een knallende coverstory krijgt met een prominent uit de regio of het land die zijn of haar licht over het Sallandse ondernemersklimaat laat schijnen. Tevens zijn er rubrieken die de succesfactor van een ondernemer beschrijven, welke valkuilen een startende ondernemer heeft overwonnen en wat een ondernemer in de spaarzame vrije tijd doet om zijn/haar hoofd schoon te maken.

Jansman en Buitenkamp weten uit ervaring dat er ook in de tijd van snelle, sociale media nog steeds behoefte is aan een zakelijk tijdschrift dat eens in het kwartaal verschijnt en de diepte ingaat. De zakelijke partners beseffen tegelijkertijd dat je tegenwoordig niet kunt volstaan met één medium. “SOM wordt zoals het zo mooi heet crossmediaal in de markt gezet. Met een up to date website met filmpjes, sociale media als Facebook, Twitter en Instagram is het de bedoeling dat we het platform voor de Sallandse ondernemer worden. En in de nabije toekomst hebben we nog meer in petto”, beloven de mediamannen in een eerder verschenen artikel op hun sociale medium.

Het eerste magazine begint goed, wethouder Jacques van Loevezijn vat het zo op sociale media samen. “Memorabele avond. Met ruim 30 ondernemers het platform voor de Sallands Ondernemer gelanceerd. @somonline #trots”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.