eerste editie van zwakenbergs oktoberfest

Denk aan hits van Helene Fischer, Jurgen Marcus, Dieter Koblenz, Die Lustige Schlagerfreunde, Peter Maffay en nog vele andere bekende artiesten. Daarnaast is er ook een Helene Fischer-tribute van de lookalike Sara. DJ Jerome maakt het muziekfeest compleet. Zijn draaistijl is een opzwepende mix van alle bekende hits.

Organisator Henry Zwakenberg haakt met zijn eigen Oktoberfest aan bij de steeds populairder wordende trend van Nederlandse Oktoberfeesten. Net zoals onze oosterburen dat doen, in Lederhosen of Dirndl gezellig aan lange tafels proosten en feesten. In de grote zaal komen dan ook lange, met blauwwit-geblokte kleedjes bedekte tafels te staan. De drankjes en Bratwursten, worden door dames in Dirndls geserveerd. “We hebben ook speciaal Oktoberfestbier op de tap”, vertelt Henry. “Het is geen doorsnee feest. Es geht los!”

Het is mogelijk om met collega´s of vrienden een tafel te reserveren. Daarvoor geldt wel een minimum van acht personen. Maar bezoekers kunnen natuurlijk ook gewoon in hun eentje komen. Er zijn ook statafels. De entree bedraagt 17,50 euro per persoon. Aanvang is om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bar&Brasserie Zwakenberg, De Gouverneur en Borrelzz. Voor meer informatie bel naar tel. 0572-355500.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.