Home / archiefcentraal / dub zn club in wh zwart hal

dub zn club in wh zwart hal

Ditmaal gaat het om de zingende stewardess Ann Robbert, trompettisten Dieuwke Kloppenburg en Marije Koopmans, dwarsfluitiste Erica Vogel en baritonzanger Hans Dijkgraaf. Het gezelschap speelt werken van onder andere Mozart en GF Händel. Daarnaast brengen ze ook het lied ‘Don’t cry for me Argentina’ uit de musical Evita ten gehore.

Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 16 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis), inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Reserveren kan via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

CDA Raalte vraagt om meer regie regionale overheid inzake stikstofcrisis

RAALTE – Als het aan het CDA Raalte ligt, gaat de wethouder met een duidelijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.