dressuurwedstrijden om het gouden ijzer in luttenberg

Er zijn combinaties in de klassen B tot en met ZZ-Licht. In de hoogste klassen hebben bekende dressuuramazones als Marilisa Kooyman, Saskia Meijer en Diana v.d. Spek zich ingeschreven. Op vrijdagavond wordt de Kűr op Muziek gereden (vanaf circa 19.30 uur). De combinatie brengt, gebruikmakend van muziek, een vrije, zelf geregisseerde proef ten tonele.

De zaterdag staat geheel in het tekens van de klassen Z1 en Z2. De avond wordt begonnen met een shownummer. Wat dit jaar hiertoe op het programma staat, blijft nog even een geheim. De dressuurvijfdaagse wordt afgesloten met de finale, waarbij de winnaars van alle klassen strijden om Het Gouden IJzer. Alle finalisten worden beoordeeld op basis van de klasse, waarin zij startgerechtigd zijn, dus het is best mogelijk, dat een B of L combinatie hoger eindigt dan iemand uit een hogere klasse.

Hoofdprijs is, naast de bokaal Het Gouden IJzer, een geldprijs. Voor alle finalisten ligt een paardendeken met een gouden ijzer erop geborduurd klaar. Bovendien krijgen zij een gastles, verzorgd door een bekende instructeur. De entree is alle dagen gratis. Voor het volledige programma en de startlijsten en -tijden kan men terecht op staging2.startlijsten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.