de bevers en het verhaal van murphy de 13e

Voor de wedstrijd was het aantal speelsters helaas al teruggebracht tot 8, Bodine was al niet fit en werd in de auto ziek.

De 1e set begon oke, we konden lang gelijk opgaan maar Sudosa pakte toch in het middenstuk een voorsprong en wist te winnen met 25-19. In het begin van de wedstrijd sloeg het noodlot toe voor Moniek, ze ging door haar enkel en kon absoluut niet meer spelen. Toen waren we nog met 7…..
Dit betekende wel het debuut van Eva als 14 jarige in de 1e divisie. Helaas deze set niet op haar eigen positie (dia) maar op de pl positie. Deze set ging helaas verloren met 25-12.

De laatste 2 sets hebben we met een behoorlijke fantasieopstelling gespeeld. Eva naar de dia, Patricia op pl en zelfs onze sv Kaya in het achterveld als pl. Beide sets konden we geen vuist maken en Sudosa speelde degelijk beide sets uit met 25-13 en 25-12.

Het is wel erg mooi om te zien dat Eva, die nog geen enkele keer met ons meegetraind heeft, een prima niveau laat zien. Klasse!!

Een bijzondere pechdag dus voor de Bevers, gelukkig hebben we nu 2 weken geen wedstrijden en kunnen we hopelijk wat herstellen zodat we zaterdag 4 november in Rijssen tegen Rivo weer ons goede spel van de afgelopen weken kunnen laten zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.