Home / archiefcentraal / culinaire wandeling langs vijf raalter horecagelegenheden

culinaire wandeling langs vijf raalter horecagelegenheden

De ontvangst is tussen 14.00 en 15.00 uur bij Joop van den Enk Partyplanner aan Boeierstraat 10 in Raalte. Daarna voert de route naar Brasserie Zwakenberg, Pannenkoekenhuis Laurel’s, Grand-Café Neuf en Lemonade Food & Drinks. Wandel 7 Proef duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

De deelnamekosten (inclusief vijf kleine gerechten en vijf drankjes) bedragen 39,50 euro per persoon. Eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening. Opgeven kan via info@joopvandenenk.nl. Meer informatie op www.joopvandenenk.nl.

Lees ook

Jos en Willy Homma 60 jaar getrouwd

HEINO – Jos en Willy Homma-Lugtenberg uit Heino vierden vorige week dinsdag hun 60-jarig huwelijk. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.