Home / archiefcentraal / culinaire wandeling langs vijf raalter horecagelegenheden

culinaire wandeling langs vijf raalter horecagelegenheden

De ontvangst is tussen 14.00 en 15.00 uur bij Joop van den Enk Partyplanner aan Boeierstraat 10 in Raalte. Daarna voert de route naar Brasserie Zwakenberg, Pannenkoekenhuis Laurel’s, Grand-Café Neuf en Lemonade Food & Drinks. Wandel 7 Proef duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

De deelnamekosten (inclusief vijf kleine gerechten en vijf drankjes) bedragen 39,50 euro per persoon. Eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening. Opgeven kan via info@joopvandenenk.nl. Meer informatie op www.joopvandenenk.nl.

Lees ook

Expositie van Dorien Kouwert bij Cult Raalte

RAALTE – Dorien Kouwert exposeert tot 30 juni een selectie van haar schilderijen in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.