Home / archiefcentraal / cor bakker naar wesepe

cor bakker naar wesepe

Bakker is bij het grote publiek vooral bekend als muzikale sidekick van Paul de Leeuw, maar hij begeleidde daarnaast verschillende andere artiesten zoals Karin Bloemen, Jenny Arean en Shirley Bassey. Hij was elf jaar de vaste pianist van het Metropole Orkest en sleepte verschillende prijzen in de wacht, zoals de Gouden Harp, de Gouden Notenkraker en de Meerjazz prijs.

In zijn soloconcert in Wesepe brengt hij op zijn eigen vleugel een aantal van zijn favoriete werken ten gehore: klassieke muziek, maar ook jazz, lichte muziek en improvisaties. Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten à 20 euro (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar aan de deur of via www.denicolaasconcerten.nl

Lees ook

Jan Mekers 50 jaar in dienst bij CAVV Zuid-Oost Salland

HAARLE – Afgelopen maandag was Jan Mekers precies 50 jaar in dienst bij mengvoerproducent CAVV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.