concert heinos mannenkoor met the inspirational community gospel choir

Dit bekende koor is afkomstig uit Tilburg. Het koor trad in het kader van de theatertours ‘Dewi & The Spirit of Joy’ en ‘The New Gospel’ op met bekende solisten als Linda Wagenmakers, Dewi Williams, Marjorie Lammerts, Guillaume Noten en Tarif Heljanan. Reeksen van bij elkaar meer dan vijftig voorstellingen met overvolle zalen in geheel Nederland. Daarna volgden nog meer prestigieuze optredens met The New London Chorale en het Metropole Orkest. Diverse optredens in de Jaarbeurs in Utrecht werden uitgezonden op tv. Ook nam het koor deel aan het tv-programma ‘Het Gala van het Nederlandse Lied’ met Marco Borsato. Verder deelde het koor het podium met artiesten als Wil Tura, Ruth Jacott, The Three Degrees, Tavares, Jan Keizer & Annie Schilder, Joke de Kruijf, LA The Voices, Helmut Lotti en Anita Meyer. Op donderdag 27 april 2017 heette The Inspirational Community Gospel Choir nog samen met andere Tilburgse koren de Koninklijke familie welkom  ter gelegenheid van Koningsdag. Op het repertoire staan black gospels: rustige ballads, maar ook swingende nummers.

Het Heino’s Mannenkoor staat onder leiding van dirigent Jeroen Hulshof, met achter de piano Nadine Eman.

Aanvang is om 20.00 uur; de kerk is geopend vanaf 19.00 uur. Toegangskaarten à 15 euro (inclusief koffie en traktatie) zijn verkrijgbaar bij het Dorpshuus en de Smulbaai. Daarnaast zijn ze, mits nog beschikbaar, ook verkrijgbaar bij de ingang van de Nicolaaskerk.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.