con amore houdt jaarlijkse appelactie

Met veel plezier en in grote saamhorigheid wordt in de kantine van de Coop in Lemelerveld door de creatieve dames uit het koor gewerkt aan prachtige herfstkransen, sfeervolle bloemstukjes en fantasievolle creaties van vetbollen voor de vogels. Vorig jaar vonden de kransen en bloemstukjes gretig aftrek. Veel mensen kochten ze om met Allerzielen op het graf van hun dierbaren te zetten.

In een stand bij Coop Neppelenbroek aan het Kroonplein kunt u op zaterdag, dinsdag en woensdag al deze producten vinden. Natuurlijk worden ook volop appels verkocht en bij binnenkomst komt de heerlijke geur u tegemoet van versgebakken kniepertjes, die natuurlijk ook te koop zijn.
De opbrengst van de appelactie wordt onder andere gebruikt om het jaarlijkse Kerstconcert te ondersteunen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.