brett reus

 

Vorige week kocht ik een nieuwe doos waspoeder. Een heerlijk moment voor de wasreus. XXL reuzeformaat stond er op. En nog veel meer. ‘Wast een berg, kost een beetje. Dankzij de intelligente vlek-detector formule die een krachtige combinatie van ingrediënten bevat, worden alle vlekken opgespoord, effectief behandeld en efficiënt verwijderd.’

Intelligent, effectief, efficiënt. Dat wilde de reus wel. Ik opende de doos en liet het poeder door mijn vingers glijden. De geur bedwelmde me.
De doos beloofde me verder 1680 stralend schone kledingstukken. Neuriënd (Take me Home Country Roads, waar kwam die John Denver toch steeds vandaan?) zette ik de wasmand op zijn kop. De kat kroop spinnend door de berg wasgoed. Ik telde vier T-shirts, zeven onderbroeken, één bh, twee NS-overhemden, een tennisbroekje, twee tennispolo’s, drie handdoeken, een onbestemd hemdje met glitters, twee reguliere polo’s, zeventien sokken (acht paar en één eenzame) en een theedoek.

Na vandaag nog 1639 kledingstukken tegoed, rekende ik snel uit terwijl ik de knop op dertig graden draaide. Een haast oneindig getal van fris geluk.

staging2.brettsnap.nl
brettcolumn@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.