brett hammer

Het verslag van haar ontmoeting met Riekie of Tonnie tijdens het koffiedrinken bij Hoekman ontging me dan ook grotendeels. Ditmaal door een hyperactieve Amerikaan met een, naar eigen zeggen, dubbeldikke schedel. ‘Hammerhead’ begon spijkers in een balk te slaan, luid aangemoedigd door de Topper en het publiek, met zijn voorhoofd. Het stukje leer, dat hij over de spijkers legde, kon niet voorkomen dat zijn geslaagde actie eindigde met een rap zwellende bloedbult boven zijn wenkbrauwen. Wat een kerel!

Op zondagochtend weidde ik de schapen om. Achter in het land trof ik een verrot paaltje aan. Een klein klusje. Ik plaatste een nieuwe en wandelde naar de schuur om de pikethamer te halen. Halverwege bedacht ik me. Waarom een hamer voor één zo’n paaltje? Met een handschoen ter bescherming begon ik te beuken. Eerst zachtjes, toen wat harder en krachtiger, en ik eindigde met een BrettHammer oerkreet. Wrooaaah!!

De rest van de dag bracht ik op de bank door. In een zalige staat van totale verlichting.

staging2.brettsnap.nl
brettcolumn@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.