boerderijwinkels uit salland maken kans op prijs beste biowinkel 2018

Vanaf 1 november kan het publiek deze boerderijwinkels aan een overwinning helpen door te stemmen. Ze nemen het op tegen de derde genomineerde, De Groene Geer uit Nieuwland. De winnaar mag een jaar lang de titel ‘Beste Biologische Boerderij winkel 2018’ voeren en is zo het visitekaartje van de branche. De verkiezing van de Beste biologische winkel is een initiatief van de Biowinkelvereniging en Bionext.

“De concurrentie wordt elk jaar sterker”, zegt Henrieke Kleinlangevelsloo, eigenaar van de Supermarkt in het Bos, samen met man Rob en buurvrouw Annemieke Hulsman. “We zijn blij met alle aandacht die uitgaat naar boerderijwinkels. Voor onze klanten en lokale leveranciers gaan wij ook dit jaar de sportieve strijd aan om onze titel te verdedigen.”

Online stemmen
De jury heeft in elke categorie drie winkels genomineerd. Vanaf 1 november kan het publiek stemmen op de genomineerde winkels op staging2.bestebiowinkel.nl. De vakjury gaat de komende weken onaangekondigd op bezoek bij de genomineerde winkels en doet een bestelling in de genomineerde webwinkels. Hun professionele oordeel wordt naast de publieksstemmen gelegd. De mening van de jury telt voor 80% mee, de publieksstemmen voor 20%. Het publiek kan tot en met 31 december stemmen en maakt kans op mooie prijzen.

Uiteindelijk maakt de jury op woensdag 17 januari 2018, op de Bio-beurs in Zwolle, bekend welke winkels zich een jaar lang ‘Beste biologische winkel 2018’ mogen noemen.

De vakjury bestaat uit:
– Theo Jacobs – eigenaar Natuurwinkel Amersfoort en winnaar verkiezing 2017 categorie Grote winkels
– Loethe Olthuis – journalist bij Volkskrant
– Willem Treep – retail deskundige
– Dirk Mulder – trade & retail bij ING

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.