bijeenkomst voor chronische zieken in nijverdal

Iedere dag maken we enorm veel keuzes die onze gezondheid beïnvloeden. Een wandeling in de ochtend, een koekje bij de koffie, vaker met de trap, stoppen met roken of juist nog even niet. Ben je chronisch ziek dan kan het maken van bepaalde keuzes net de doorslag geven om het leven te leiden dat jij wil. Informatie hierover krijg je onder andere van Prof. dr. Henk Bilo tijdens de bijeenkomst ‘Chronisch ziek? Wat kun je zelf!

Deze wordt op zaterdag 11 november 2017 van 10.00 tot 15.15 uur in ‘Het Centrum’ aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal gehouden. Longpatiënten, diabetespatiënten, nierpatiënten, hart- en vaatpatiënten én hun naasten zijn van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst vertelt ervaringsdeskundige Robert van der Wolk hoe hij ondanks zijn slechtziendheid, diabetes en nierziekte van iedere dag iets moois maakt.

Henk Kampman helpt je op weg met bewegen. Bewegen is belangrijk, dat weet iedereen. En het is makkelijker dan je denkt. Ook anders denken kan je helpen met je ziekzijn. Leontien Hommels vertelt over positieve gezondheid. Tijdens de gratis lunch kan je ervaringen delen met andere patiënten en naasten. Ook kan je in spreken met diverse patiëntenverenigingen of gezondheidsorganisaties en zo ontdekken wat zij voor jou kunnen betekenen. Inschrijven en informatie

Wil je jouw ziekte ook een positievere draai geven, geef je dan op via staging2.nvn.nl of via 035 691 21 28. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, een lunch is inbegrepen.

De aanwezigen worden verzocht om tijdens deze bijeenkomst geen geurtjes te gebruiken, longpatiënten kunnen hier last van hebben.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.