bijeenkomst over elektrisch autodelen

Vanaf 17 uur organiseren Enpuls, Buurkracht en Natuur en Milieu Overijssel een bijeenkomst over (elektrisch) autodelen. Op deze avond kunnen geïnteresseerden door middel van workshops kennismaken met elektrisch rijden en met deelmobiliteit.

Deelnemers kunnen informatie uitwisselen met autodelers in Overijssel. Met wie delen ze de auto, op het werk of met de buren? Hoe hebben zij het aangepakt, regelen ze het onderling in goed vertrouwen of laten ze zich ontzorgen door een platform als Buurauto, Testrijder of Snappcar? En ook alle vragen over bijvoorbeeld het laden van elektrische auto’s thuis en onderweg komen aan bod.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Omdat de avond al vroeg begint wordt er voor soep en broodjes gezorgd. Aanmelden hiervoor is noodzakelijk en kan via staging2.natuurenmilieuoverijssel.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.