Home / archiefcentraal / archief in haarle geopend

archief in haarle geopend

Op de eerste zaterdag van de maanden oktober tot en met maart zijn medewerkers van Stichting Marke Haarle in de archiefruimte aanwezig om bezoekers te woord te staan. De stichting heeft door de jaren heen een heel ruim archief opgebouwd. Op zaterdag 7 oktober bent u tussen 09.30 en 11.30 uur welkom op de bovenverdieping van ‘t Kruuspunt (Poggenbeltweg 2). U kunt aan de achterzijde even aanbellen, de koffie en thee staan klaar.

Lees ook

Olst-Wijhe niet verder met plan De Omloop

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat niet verder met het plan De Omloop. In het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.