Home / archiefcentraal / alzheimer nederland zoekt collectanten

alzheimer nederland zoekt collectanten

Door hulp en informatie te bieden en op te komen voor hun belangen. Met 48 regionale afdelingen en ruim 230 Alzheimer Cafés en Alzheimer Trefpunten heeft Alzheimer Nederland een landelijk netwerk van betrokken vrijwilligers.

Daarnaast financiert Alzheimer Nederland wetenschappelijk onderzoek naar behandeling, preventie en genezing van dementie. Aanmelden kan bij: Tonny Keizer, tel. 393563, Elly van Klaveren, mob. 06-41269454, Johanna Venema, tel. 393383 en Iet Ekkelkamp, tel. 392689.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.