Home / archiefcentraal / allerlaatste tentfeest nu toch echt een blijvertje

allerlaatste tentfeest nu toch echt een blijvertje

Onder de aanwezigen ook veel organisatoren van andere dorpsfeesten. Een glansrol was weggelegd door de Annonanno’s, die het publiek lekker aan het feesten kregen. Arnold Nijland en Marco Wonink, die samen de Annonanno’s vormen, stonden acht jaar geleden aan de basis van het feest. Dit jaar werd de draad weer opgepakt door een aantal enthousiaste inwoners van Wesepe. Die melden trots dat het feest volgend jaar op herhaling gaat. ”Wat ons betreft, wordt het een vast onderdeel van het Sallandse tentfeestseizoen!”

Lees ook

Nieuwe kledinglijn voor SC Lemele

LEMELE – SC Lemele voetbalt vanaf het komende seizoen in nieuwe clubkleding. De nieuwe lijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.