allerlaatste tentfeest in wesepe breidt capaciteit uit

Op zaterdag 21 oktober is het na acht jaar weer zover: de tweede editie van Het Allerlaatste Tentfeest in Wesepe. “We willen liever geen nee verkopen aan de tent”, zegt Marjolein Roesink van de organisatie. “Darom grijpen we nu in, maar we raden iedereen wel aan om alvast een kaartje te kopen.”

Tickets kunnen tot zaterdagmiddag worden aangeschaft via staging2.allerlaatstetentfeest.nl. De entreebewijzen en de buskaarten kosten beiden 5,00. Daarnaast zijn de tickets bij Bakkerij van Rijssen in Wesepe te koop. De bussen vertrekken vanuit bijna ieder buurtdorp. Om 20.30 barst het feest in Wesepe los.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.