Home / archiefcentraal / allerlaatste tentfeest in wesepe breidt capaciteit uit

allerlaatste tentfeest in wesepe breidt capaciteit uit

Op zaterdag 21 oktober is het na acht jaar weer zover: de tweede editie van Het Allerlaatste Tentfeest in Wesepe. “We willen liever geen nee verkopen aan de tent”, zegt Marjolein Roesink van de organisatie. “Darom grijpen we nu in, maar we raden iedereen wel aan om alvast een kaartje te kopen.”

Tickets kunnen tot zaterdagmiddag worden aangeschaft via www.allerlaatstetentfeest.nl. De entreebewijzen en de buskaarten kosten beiden 5,00. Daarnaast zijn de tickets bij Bakkerij van Rijssen in Wesepe te koop. De bussen vertrekken vanuit bijna ieder buurtdorp. Om 20.30 barst het feest in Wesepe los.

Lees ook

Broekelo uitgebreid met hardloopevenement

BROEKLAND – Het hippisch herfstevenement Broekelo krijgt uitbreiding met een hardloopwedstrijd. Een week nadat de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.