Home / archiefcentraal / agility wedstrijden in luttenberg

agility wedstrijden in luttenberg

Het parcours omvat een aantal hindernissen die de hond moet nemen, geleid door zijn begeleider, in een minimum van tijd, op de juiste wijze en in een bepaalde volgorde. De hindernissen doen beroep op zowel de snelheid als op het atletisch vermogen van de hond. Durf en doorzettingsvermogen zijn belangrijk en de aangeboren leergierigheid van de hond wordt door deze sport gestimuleerd.

Benefiet
Daarnaast is het niet alleen een gewone wedstrijd, maar een benefietwedstrijd voor Kaestra. Kaestra is een Hrvatski Ovcar van tien maanden oud en het bezit van een beroemde agility deelnemer. Kaestra is ernstig ziek en de oorzaak hiervan is helaas onbekend. Hiervoor zijn al vele onderzoeken gedaan en er zullen waarschijnlijk nog een heel aantal volgen. Om dit te ondersteunen zal de wedstrijdorganisatie een deel van de opbrengsten hiervoor beschikbaar stellen.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.