agility wedstrijden in luttenberg

Het parcours omvat een aantal hindernissen die de hond moet nemen, geleid door zijn begeleider, in een minimum van tijd, op de juiste wijze en in een bepaalde volgorde. De hindernissen doen beroep op zowel de snelheid als op het atletisch vermogen van de hond. Durf en doorzettingsvermogen zijn belangrijk en de aangeboren leergierigheid van de hond wordt door deze sport gestimuleerd.

Benefiet
Daarnaast is het niet alleen een gewone wedstrijd, maar een benefietwedstrijd voor Kaestra. Kaestra is een Hrvatski Ovcar van tien maanden oud en het bezit van een beroemde agility deelnemer. Kaestra is ernstig ziek en de oorzaak hiervan is helaas onbekend. Hiervoor zijn al vele onderzoeken gedaan en er zullen waarschijnlijk nog een heel aantal volgen. Om dit te ondersteunen zal de wedstrijdorganisatie een deel van de opbrengsten hiervoor beschikbaar stellen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.