zonnebloem deelt presentjes uit

De kinderen van groep 8 van basisschool De Dolfijn brengen op vrijdagochtend 8 september een presentje naar de bewoners van Het Wooldhuis. Een dag later, op zaterdag 9 september krijgen de bewoners van het Solace Care Hotel een cadeautje aangeboden door vrijwilligers van de Zonnebloem. De Zonnebloem staat die dag van 10.00 tot 15.00 uur ook met een kraam op het Marktplein in Heino. Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen daar presentjes worden afgehaald. Voor mensen die niemand kennen die tot de doelgroep van de dag behoort, beschikt de Zonnebloem ook over een adressenlijst.

Wie in het weekend van 9 en 10 september een kerkdienst bijwoont in Heino, Laag Zuthem of Lierderholthuis, wordt eveneens in de gelegenheid gesteld om een presentje mee te nemen en te brengen naar een zieke, gehandicapte of hulpbehoevende oudere. Ook in de kerken staan de presentjes klaar, voorzien van naam en adres.

Om namen door te geven van mensen die in aanmerking komen voor een presentje, staan er enkele mandjes in de Nicolaaskerk te Heino. Hierin kan men een briefje met naam en adres van de betreffende persoon deponeren. Voor inlichtingen en het doorgeven van namen kan men ook bellen of mailen naar Ria Lugtenberg (commissie Nationale Ziekendag De Zonnebloem), tel. 0572-392637, e-mail: ria.lugtenberg@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.