zomerzwemseizoen zwembad de welters bijna voorbij

Stichting Zwembad De Welters (SZW) kijkt met een positief gevoel terug op het tweede ‘zelfstandige’ seizoen. Ruime en vaste openingstijden, diverse drukbezochte jubileumfestiviteiten, extra aandacht voor de loyale zwemmers én de inzet van vele vrijwilligers bij allerhande activiteiten om het bad te ‘runnen’. Het was een meer dan geslaagd seizoen!

Om het seizoen op een bijzondere wijze af te sluiten staan er diverse activiteiten gepland. Op vrijdagavond 8 september wordt er diploma gezwommen voor het zwemdiploma A en B, vanaf 17.00 uur. De volgende dag, zaterdag 9 september wordt er diploma gezwommen voor het diploma C. De aanvang is 09.30 uur. Aansluitend zal WZC diploma zwemmen voor de vervolgdiploma’s.

Het publiek is ’s middags tevens welkom om de laatste duik van het seizoen te nemen. Ook kan het zwembadpersoneel die middag traditiegetrouw in het zwembad worden geduwd. Tussen 15.00 en 17.00 uur is er Baas & Hond zwemmen. De toegang is € 2,-. Uiteraard mag de baas gratis met de hond meezwemmen.

Zondag 10 september a.s. zal het seizoen definitief worden afgesloten met een speciale barbecue voor vrijwilligers, medewerkers, bestuursleden en sponsors. Deze start om 16.00 uur. Alle betrokkenen zijn inmiddels uitgenodigd.

Het bestuur van Stichting Zwembad De Welters bedankt alle medewerkers, vrijwilligers, sponsors en natuurlijk de vele bezoekers heel hartelijk voor een mooi zomer-zwemseizoen. Het zwembad zal eind april 2018 haar poorten weer openen voor het publiek. Het zal dan wederom een bijzonder jaar worden met tal van activiteiten. Tevens zullen er komend jaar nóg meer moderniseringen worden doorgevoerd om in de behoefte van de bezoeker te voorzien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.