zege henri duerink in vier onder par

Eén slag meer hadden Tonnie Reimink en Jan Hekman (O) nodig voor de achttien holes. Met hun ronde van 61 slagen kregen ook Bert Duerink en Harry Eshuis punten voor het tussenklassement strokeplay. Met nog drie wedstijden te gaan, en waar de twintig beste wedstrijden tellen blijft het spannend omdat er in elke categorie podium plaatsen zijn te verdelen.

Koploper bij de senioren is Hans Strijkveen met 176 punten, tweede Noël Shannon met 165 punten, en derde Jan Hekman (O) met 100 punten. ( alle drie zijn ook uitgenodigd om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap te Leeuwarden bij de senioren). Bij de Heren is de koppositie in handen van Henri Duerink met 152 punten, tweede is hier Theo Otten met 114 punten en derde Rik Ebben met 99 punten.
Het stableford klassement was deze week voor Gerrit Koggel met 40 stableford punten, en de tien wedstrijdpunten. Henri Duerink en Bert Wolbers scoorden 39 stableford en kregen negen punten bijgeschreven. Wim van der Linde scoorde 38 stableford en Hans Strijkveen 37, goed voor respectievelijk zeven en zes punten.

Deze spelers speelden hun hcp naar beneden met 0.1 punt per punt boven de zesendertig stableford. Ook hier tellen de twintig beste uitslagen voor elke categorie. Bij de senioren gaat nu Hans Timmerman op kop met 111 punten, gevolgd door Wim van der Linde met 90 punten en derde staat Bert Wolbers met 77 punten. Bij de Heren gaat Rik Ebben op kop met 126 punten, gevolgd door Maurice Wesdorp met 98 punten. Derde is hier Henri Duerink met 83 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.