win kaarten voor de kampeer en caravan jaarbeurs

De laatste caravans bekijken, een nieuwe tent uitzoeken, wegdromen in de cabine van een prachtige camper, de laatste trends op kampeergebied ontdekken of gewoon een lekker dagje genieten van de nieuwste snufjes op kampeergebied; dat kan allemaal op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs die van woensdag 11 tot en met zondag 15 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht.

Kampeerliefhebbers kunnen van alles bekijken en testen op het event. Zo kunnen er proefritten gemaakt worden rond het Jaarbeurscomplex in een camper of caravan en mogen de bezoekers de nieuwste elektrische (vouw)fietsen en scooters testen op het Fietsparcours. Bezoekers kijken ook mee met het uitvouwen van vouwwagens en zien op het Innovatieplein de laatste gadgets en de winnaar van de Start Up Contest. Bovendien kan dit jaar iedereen op de camping op de parkeerplaats naast het beurscomplex blijven overnachten.

Natuurlijk kunnen er ook gelijk plannen gemaakt worden voor de eerstvolgende kampeervakantie. Er zijn namelijk heel wat verhuurpartijen met mooie campers aanwezig en veel campings waar bezoekers hun komst al kunnen vastleggen.

Ieder jaar wordt er gekozen voor een ander thema. Dit jaar is dat Nederland. Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs met 52 procent van de stemmen uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Zie verder staging2.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.