vrijwilligerspunt raalte organiseert dankzij vrijwilligersavond

Deze avond is bedoeld om alle vrijwilligers, jong en oud, in de gemeente Raalte in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun enorme inzet. Het zal plaatsvinden op donderdagavond 19 oktober van 19.30-22.00 uur bij de Leeren Lampe aan de Almelosestraat 2 in Raalte. Wederom is het gelukt om een gevarieerd aanbod aan workshops, zowel creatief als educatief, aan te bieden.

Het aanbod van de workshop kan opgevraagd worden bij het Vrijwilligerspunt Raalte, vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of 0572-365343. Natuurlijk is er deze avond ook ruimte om gezellig bij te kletsen en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Heeft u interesse, schroom dan niet om u op te geven! De organisatie ziet uw aanmelding graag tegemoet en hoopt u donderdagavond 19 oktober te mogen ontvangen.

Vrijwilligerspunt Raalte is onderdeel van WijZ Welzijn en werkt in opdracht van de gemeente Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.