voorverkoop october metal fest wijhe gestart

Om te weten aan welke bands zij een eerbetoon brengen, heb je, wat de eerste twee betreft, niet veel fantasie nodig: Led Zeppelin en Van Halen. De naam van de derde band, Bon Scotch, is een bewerking van de naam van Bon Scott, de legendarische (in 1980 overleden) zanger van AC/DC. Waarmee ook duidelijk moge zijn uit welk muzikaal vaatje zij tappen.

Aanvang is om 20.00 uur, de deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn online verkrijgbaar via staging2.sallandcatering.com. Daar betaalt men 12,50 euro. Daarnaast zijn fysieke kaarten (à 15 euro) verkrijgbaar bij ’t Spoc (De Lange Slagen 29 in Wijhe; tussen 19.00 en 22.00 uur) en Salland Catering aan de Spoorstraat 1 in Wijhe (mob. 06-48083316). Zie ook de Facebookpagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.