video julian van lohuizen naar wk sanitair en verwarming in abu dhabi

Julian, woonachtig in Wijthmen en werkzaam bij Elders Totaalinstallateur in Raalte, viel in de regionale voorronde al op door zijn precisie, zelfvertrouwen en vakkennis.

De opdracht voor de nationale wedstrijd was een afspiegeling van de dagelijkse praktijk binnen de technische installatiebranche. De zes kandidaten moesten binnen een bepaalde tijd een cv ketel, een vloerverwarmingverdeler en een open verdeler aansluiten, dit alles diende te gebeuren op basis van gemaatvoerde tekeningen en middels verschillende leidingsystemen en met grote mate van eigen inzicht.

De deelnemers werden door een deskundige jury, afkomstig uit de branche, individueel beoordeeld op vakmanschap bij de montage, plannen en organiseren, samenwerken, maatvoering, netheid, oplevering na meting van de installatie, werking en gereedheid installatie en natuurlijk op de veiligheid.

Julian haalde een score van 555 punten waarmee hij de minimale eis van 530 punten om mee te mogen doen aan de wereldkampioenschappen ruimschoots haalde.

Het wereldkampioenschap, de WorldSkills, waaraan Julian gaat deelnemen, vindt plaats van 14 tot en met 19 oktober in Abu Dhabi. De WorldSkills bestaat uit wedstrijden op 51 vakgebieden met in totaal ruim 1300 deelnemers uit 76 landen.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/v4MRelvTRK8″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.