under the surface in klein koninkrijk

Foto: Juan Carlos Villarroel

Zij gaan in improvisaties op zoek naar klank achter stilte. Eerder dit jaar verscheen de eerste cd van het trio. En daarna regende het sterren. Oprichter van de band is Joost Lijbaart (1967). Hij staat bekend als een veelzijdige, creatieve en tegelijkertijd ingetogen drummer. Het idee om een vrij benaderd album op te nemen zonder vaste kaders bestond al veel langer bij Lijbaart. Het resultaat is een sferisch, bijna meditatief album met dromerige melodieën in een afwisselend landschap. Langzame verstilde passages pareren snelle stukken met voortstuwende tranceachtige ritmes.

Europese improvisatie circuit die al vele prijzen ontving en Sanne Rambags (1994) is als één van de weinige zangeressen van haar generatie in staat om op een open manier te improviseren.
Aanvang is om 20.30 uur. De entree bedraagt 15 euro. Reserveren via info@kleinkoninkrijk.nl of tel. 0570-560670. 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.