twee maal tien punten voor rik ebben

Gerrit Koggel en Gerrit Tempert hadden dit keer 58 slagen nodig en Hans Strijkveen 59. Vier spelers hadden dit keer 60 slagen nodig voor de achttien holes, en dit waren Jan Willem van den Berg, Theo Otten, Tonnie Reimink, en Jan Hekman (O). Al deze spelers kregen punten bij geschreven aflopend van 10 naar 1 punt. De tussen stand in het algemeen klassement is Hans Strijkveen op kop met 176 punten gevolgd door Noël Shannon met 168 en Henri Duerink met 161 punten.

Rik Ebben speelde dus 41 stableford punten bij elkaar en speelde zijn hcp van 4.5 naar 4.0. Gerrit Tempert speelde een ronde van 40 stableford punten en zijn hcp gaat van 7.0 naar 6.6. Vier spelers scoorden met hun ronde 37 stableford punten hun hcp met 0.1 punt naar beneden. Dat waren Jan Willem van den Berg met nu een hcp van 5.0. Gerard Schoot met een hcp nu van 8.0 en Hans Timmerman met een hcp nu van 9.1 en Bert Wolberts met een hcp van nu 10.6. Wim Grondman, Henri Duerink, Gerrit Koggel, Wim van der Linde en Freddie Dijk speelden allemaal in de buffer en verlaagden hun hcp niet maar kregen wel punten voor het tussen klassement. De tussenstand is hier Rik Ebben op kop met 135 punten, gevolgd door Hans Timmerman met 119 punten en derde staat Maurice Wesdorp met 98 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.