Home / archiefcentraal / tuinen van salland weer geopend

tuinen van salland weer geopend

Ook Kwekerij Arjan Schippers in Mariënheem haakt die dag weer aan. Daar kan men kennismaken met Stefan Jaspers, tuinarchitect uit Ommen, en Ine Voetdijk, tuinontwerpster uit Olst. Zij beantwoorden vragen van de bezoekers. Op de kwekerij zijn pollen van restanten uit de tuin te koop. Ook kunt u op het terras genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. De kwekerij aan de Hakkershoekweg 9 is die dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Zie verder: www.tuinenvansalland.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.