tuigpaarden concours luttenberg afgelast

De planning van het Nationaal Concours Hippique Luttenberg was een doorlopend wedstrijdprogramma met 22 Tuigpaarden en Hackney rubrieken. Daaronder ook een aantal Nederlands Kampioenschappen en speciale competitiewedstrijden.

Uniek aan deze wedstrijden is dat reacties vanuit het publiek mede bepalen hoe goed de paarden bewegen. Hoe harder zij klappen en joelen des te beter gaan de paarden bewegen. Samen met een mooi aangekleed terrein, overdekte tribune, staanplaatsen en gezellige tenten voor publiek zou dit voor een unieke sfeer zorgen.

Helaas kon de organisatie niets anders doen dan het evenement af te gelasten. Wellicht zijn de weergoden volgend jaar milder en kan Luttenberg dan wel genieten van het paardenfestijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.