transfer maikel kieftenbeld ketst op twee minuten af

Rob Dorsett, nieuws reporter van Sky Sport News schreef op zijn twitter: “Kieftenbeld in Holland signed wrong part of Player Reg Form. Fresh papers sent to him, then to EFL, but Deadline missed by 2mins #dcfc #bcfc” 

De lemelervelder zou dus zijn handtekening onder het verkeerde formulier hebben gezet. Toen zij daarna de juiste papieren hadden ondertekend en deze verstuurd naar de EFL bleek dat deze twee minuten te laat binnen kwam. 

Kieftenbeld heeft in totaal 92 officiële duels gespeeld voor Birmingham City. De 27-jarige voetballer is dit seizoen tot drie maal in actie gekomen voor zijn huidige club.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.