tom besten uit haarle eerste overijssels kampioen balletje hooghouden

Hij bleef daarmee Sterre Kroezen uit Almelo nipt voor, zij wist de bal 1302 keer hoog te houden. Het podium werd compleet gemaakt door Kevin van Dieren uit Nunspeet, die tot 769 keer kwam. Joost van de Rozenberg uit Elburg wist de bal 277 keer hoog te houden en werd vierde.

RTV Oost organiseerde tijdens de open dagen van de vier Overijsselse betaald voetbalclubs de voorronden. De speler met de hoogste score bij iedere open dag plaatste zich voor de finale in de Grolsch Veste, die voorafgaand aan de wedstrijd tussen FC Twente en FC Utrecht werd gespeeld.

Winnaar Tom Besten plaatste zich tijdens de open dag van Go Ahead Eagles, hij kwam toen tot een score van 1037. Hier ging hij in de finale ruimschoots overheen. Sterre Kroezen plaatste zich tijdens de open dag bij FC Twente met een score van 838. Bij PEC Zwolle van Joost van den Rozenberg het beste met 322 keer en bij Heracles kwam Kevin van Dieren als winnaar uit de bus (490).

De Overijsselse kampioenschappen werden georganiseerd door RTV Oost in samenwerking met studenten ‘Sport en Bewegen’ van het ROC van Twente. RTV Oost-directeur Marcel Oude Wesselink sprak de verwachting uit dat deze eerste editie in 2018 een vervolg gaat krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.