tabletcafe in bibliotheek heino

In de Bibliotheek krijgt u individuele hulp van één van onze vrijwilligers bij uw digitale vragen. Dit kan ook een vraag zijn over de werking van een computerprogramma of computerveiligheid en gegevensopslag. In uw eigen tempo krijgt u uitleg en advies. Iedereen, jong en oud, is welkom en de hulp is gratis. Ook als u geen lid bent van de Bibliotheek, Ouderenbond of welke organisatie ook, kunt u gerust langs komen in het Tabletcafé. En zijn de vrijwilligers allemaal al bezet? Dan helpen de gasten van het café elkaar en dan blijkt dat men samen heel veel weet. Wanneer er problemen zijn met de eigen laptop, smartphone of tablet, wordt u verzocht deze mee te nemen, liefst met de kabel met accu. Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, neem dan de originele software mee.

Elke maand
De Gezamenlijke Ouderenbonden KBO-PCOB samen met de Bibliotheek Salland organiseren verder telkens weer het gratis Tabletcafé op elke eerste dinsdag, en derde vrijdagmorgen van de maand. De inloop is van 10.00 tot 12.00 uur voor een ieder die met dit soort vragen heeft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.