tablet and computercafe in de bibliotheek olst

Wanneer er problemen zijn met de eigen computer, laptop of tablet, wordt u verzocht deze mee te nemen. Monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig. Deze hoeft u niet mee te nemen. Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, neem dan de originele software mee. In de Bibliotheek in het Holstohus krijgt u individuele hulp van één van onze vrijwilligers bij uw computervraag. Dit kan ook een vraag zijn over de werking van een computerprogramma of computerveiligheid en gegevensopslag. In uw eigen tempo krijgt u uitleg en advies.

Iedereen, jong en oud, is welkom, de hulp is gratis. Ook als u geen lid bent van de Bibliotheek, Ouderenbond of welke organisatie ook, kunt u gerust langs komen in het TC Café in de Brasserie en Bibliotheek in het Holstohus. En zijn de vrijwilligers allemaal al bezet? Dan helpen de gasten van het café elkaar en dan blijkt dat men samen heel veel weet!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.