stichting gaav zoekt nieuwe bestuursleden

Na de aankoop in 2016 van voorheen café de Sallandse Kamer in de Langstraat is er een periode geweest waarin er door vele handen werd verbouwd, geklust en de ruimtes werden ingericht. Een half jaar geleden opende GAAV haar deuren voor daghoreca, vergaderingen en cursussen en o.a. het concept Wat de Pot Schaft. Drie personeelsleden zijn belast met de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden, waaronder het begeleiden van de cliënten die als dagbesteding werken bij GAAV. Nu GAAV is opgezet en verder ontwikkeld moet worden breekt een volgende fase aan. Een nieuwe fase die nieuwe bestuursleden vraagt.

Bent u iemand die het belangrijk vindt dat ‘iedereen mee kan doen’, vind u het belangrijk dat er een gevarieerd aanbod is van activiteiten voor iedereen, dat er een levendige dorpskern is, een breed aanbod aan horeca in Wijhe (met extra werkgelegenheid) en heeft u enige tijd over om mee te denken in de verdere ontwikkeling van GAAV? Meld u aan voor een vrijblijvend gesprek met het huidige bestuur. Dit kan telefonisch met Bart Vos: 06 23881204 of via de mail: stichtinggaav@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.