Home / archiefcentraal / springkussenfestijn tijdens koopzondag raalte

springkussenfestijn tijdens koopzondag raalte

Voor de kinderen is er een springkussenfestijn op de Grote Markt en de Varkensmarkt. Hier kunnen ze zich uitleven op een zestal attracties waaronder een stormbaan, bungeerun, glijbaan, gladiatorspel en multiplaykussen. Op de Varkensmarkt staat ‘de Toverbol’. Hier mogen kinderen hun eigen pizzaatje maken en ook opeten.

Er is ook een ballonnenclown aanwezig, die met ballonnen de mooiste creaties kan maken. Ook is er weer een kinderrommelmarkt. Deze is speciaal gericht op kinderen tot en met 12 jaar. Kaartjes zijn voor 4 euro te koop bij Bakkerij Jorink aan de Varkensmarkt.

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.