snelste meisje van de appelloop krijgt 40 kilo aan appels

Lione zit in bovenbouw van Klimboom in Boskamp en ze was vanmorgen behoorlijk verrast dat ze zoveel appels kreeg uitgereikt. Ze loopt sinds 2015 mee met de Appelloop.

Ze doet aan atletiek en is echt een rijzende ster. Ze liep dit jaar de 3 rondjes van 600 m in een gemiddelde snelheid van 14,1 km/uur. In de totale wedstrijd met haar leeftijdsgenoten was ze derde geworden. Ze is een looptalent waar we nog veel van zullen horen en genieten.

Samen met haar schoolgenootjes en meester Dokter heeft ze direct een deel van de lekkere appels op zitten te eten en de rest neemt ze morgen mee op schoolkamp. Wat ze daarmee gaat doen is nog niet bekend, wellicht voor een lekkere appeltaart!

Snelste dame van Olst-Wijhe
Inge Westendorp is in tegenstelling tot eerdere berichten uitgeroepen tot de snelste dame van Olst-Wijhe op de 5 km-loop. Ze heeft de 5 km gelopen in een netto tijd van 23:52 minuten.

Slecht weer voorspeld
De jaarlijkse Appelloop trok dit jaar geen nieuw record doordat er storm en regen voorspeld was. In tegenstelling tot de voorspelling en de waarschuwing van code geel viel het weer reuze mee. Van de 489 gestarte lopers zijn er in totaal 454 lopers bij de finish gekomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.