smow start nieuw seizoen

Er wordt les gegeven voor maar liefst dertien verschillende instrumenten: basgitaar, cello, drums, akoestische en elektrische gitaar, keyboard, orgel, piano (zowel klassiek als lichte muziek), viool, blokfluit, dwarsfluit, klarinet en saxofoon. Daarnaast worden er zowel moderne als klassieke zanglessen gegeven. Voor ballet is er ‘de Danswerkplaats’, Hierin kun je samen werken aan dansproducties en lessen volgen voor klassiek ballet, moderne dans en musical.

Het komende seizoen biedt SMOW extra kansen om ook met anderen muziek te maken. Dat kan in de vorm van band-coaching. Ook probeert SMOW om individuele leerlingen die dat willen, met verschillende instrumenten of zang, bij elkaar te brengen. Ook gaat SMOW door met het kinderkoor, bedoeld voor iedereen uit groep 6, 7 en 8. Iedereen is welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen bij de repetities.

De muziekdocenten van SMOW hebben een afgeronde conservatoriumopleiding en passen de muzieklessen aan, aan het niveau van de leerling. De lessen zijn gepland van september tot en met juni (met uitzondering van de schoolvakanties). Zo les je in de meeste gevallen 32 keer per jaar, op een vaste dag per week.

Bij sommige instrumenten kan zowel individueel als in kleine groepjes (twee tot drie leerlingen) worden gelest. Voor nieuwsgierigen en voor gevorderden die zich af en toe gericht willen laten bijspijkeren, is de ’10-rittenkaart’ ideaal.
Meer informatie op staging2.smow.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.