seine wonen heino ondergaat complete metamorfose

Buiten en binnen afstemmen
De afgelopen jaren zijn achtereenvolgens verschillende afdelingen van de woonwinkel aangepast, en nu is het tijd voor het laatste deel van deze grootscheepse verbouwing. De buitenzijde van de woonwinkel krijgt een totaal andere uitstraling, in samenwerking met architectenbureau The Citadel Company is een zeer verrassend ontwerp tot stand gekomen. Het uitgangspunt van de gevelmetamorfose was om de binnen en buiten met elkaar te betrekken. Het resultaat is een prachtig ontwerp dat tegelijk chic, modern en eigentijds is.

Ontwerp
De houten verticale gevelelbekleding geven een natuurlijk eigentijds karakter mee aan de woonwinkel. Een belangrijk logistiek gegeven is dat Seine Wonen kan worden benaderd vanuit diverse wegen. Hierin is in het ontwerp door The Citadel Company rekening gehouden. Duidelijke naam en logo vermeldingen sieren de gevel. De metamorfose aan de buitenzijde wordt gerealiseerd door Hilgenkamp bouwservice, Volkerink bestrating, Technoprint belettering en Schipper & Schipper schilderwerk. Verder werken mee, Neulen timmerbedrijf, Willemsen installatie en Dreamplafonds Heino.

De ingang van de winkel wordt verplaatst naar het midden, daardoor kom je gelijk binnen in het hart van de showroom. Vanuit dit centrale punt loop je naar “het Atelier”, met zijn 7 stijlkamers, de vloer raam en wandbekleding vormt “het Atelier” een bron van inspiratie. Vanuit dit centrale punt zit straks aan de linkerzijde de compleet gerestylede slaapkamerafdeling en rechts de meubelafdeling. Deze beide afdelingen worden verbonden door een brede boulevard, waar ruimte is voor de mooiste woon accessoires en verlichting. Het resultaat van de verbouwing is een prachtig ontwerp aan de buiten en aan de binnenzijde.

Foto’s: The Citadel Company

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.