Home / archiefcentraal / scouts hebben werk met enorme kachel in hoonhorst

scouts hebben werk met enorme kachel in hoonhorst

“Natuurlijk hadden we de tent niet vol, maar we zijn wel geslaagd in onze opzet om die avond te laten groeien. Ik denk dat we op zaterdag de 3.500 bezoekers wel hebben aangetikt. En ook op zondag was het lekker druk.”

De nieuwe kachel, qua inhoud maar liefst drie keer zo groot als de vorige, rookte het hele weekend volop. De Scouting Dalfsen, die de taak had gekregen om het ding aan het branden te houden, was er maar wat druk mee. “Ze hebben flink gezweet. En vroegen ook voor volgend jaar om meer hout. Er moest wat meer in dan we hadden gedacht. We hadden de scouts brandweeruniformen gegeven. Een mooi gezicht: brandweermensen die een kachel aan het branden houden.”

Lees ook

Seizoen Zwembad de Welters volgende week van start

WIJHE – Zwembad De Welters in Wijhe opent op woensdag 21 april om 13.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.