scouts hebben werk met enorme kachel in hoonhorst

“Natuurlijk hadden we de tent niet vol, maar we zijn wel geslaagd in onze opzet om die avond te laten groeien. Ik denk dat we op zaterdag de 3.500 bezoekers wel hebben aangetikt. En ook op zondag was het lekker druk.”

De nieuwe kachel, qua inhoud maar liefst drie keer zo groot als de vorige, rookte het hele weekend volop. De Scouting Dalfsen, die de taak had gekregen om het ding aan het branden te houden, was er maar wat druk mee. “Ze hebben flink gezweet. En vroegen ook voor volgend jaar om meer hout. Er moest wat meer in dan we hadden gedacht. We hadden de scouts brandweeruniformen gegeven. Een mooi gezicht: brandweermensen die een kachel aan het branden houden.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.