Home / archiefcentraal / schildercursus bij schuilenburg krijgt vervolg

schildercursus bij schuilenburg krijgt vervolg

Bewoners van Schuilenburg staan model voor deze portretten. Er is nog plek voor nieuwe cursisten. Goossen: “In deze cursus zullen we grondiger en langer stilstaan bij zaken als kleuren mengen, verschillende manieren van verf aanbrengen, realistisch versus expressief schilderen en ik zal veel meer voorbeelden laten zien.”

De cursus bestaat uit acht lessen van 2,5 uur, eens in de twee weken op de maandagavond. De lessen duren telkens van 19.30 tot 22.00 uur. Verdere informatie via Anja te Boekhorst, a.boekhorstte@zorggroepraalte.nl of mob: 06-10562401.

Lees ook

Ridders en draken in het Lommerrijk

RAALTE/LUTTENBERG – Op zondag 20 juni is de familievoorstelling ‘Deze ridder zegt nee’ (3 ) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.