sc lemele wacht tevergeefs op hfc storica

“Natuurlijk is dat vreemd op zo’n laat tijdstip”, vond ook elftalleider Hans Blikman. “Maar ja, wat moet je er mee. Geen idee of de wedstrijd nog moet worden gespeeld of dat ie komt te vervallen of zo. Het doorkruist in ieder geval onze voorbereiding, waar deze wedstrijd deel van uitmaakt. Jammer.”

In Dedemsvaart won SCD ’83 met 4-0 van ZAC, waardoor de ploeg uit Dedemsvaart de poule aanvoert met zes uit twee. ZAC heeft drie punten minder. Lemele en Storica zijn nog puntloos, maar speelden slechts één duel. Zaterdag komt SCD ’83 naar Zandeinde, waar om half drie wordt afgetrapt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.