Home / archiefcentraal / samenwerking tussen gemeente olst wijhe welzorg winkel zwolle en het averbergen zorgt voor een nieuwe duofiets

samenwerking tussen gemeente olst wijhe welzorg winkel zwolle en het averbergen zorgt voor een nieuwe duofiets

Na enkele overleggen besloot de gemeente Olst-Wijhe, het verzoek te honoreren. De gemeente vindt het van belang, dat niet alleen de bewoners van Het Averbergen gebruik kunnen maken van de duofiets, maar dat de duofiets ook beschikbaar is voor de overige inwoners van Olst. De samenwerking tussen de gemeente Olst, Het Averbergen en Welzorg Winkel Zwolle, die de fiets heeft geleverd, heeft er toe geleid dat deze week de duofiets in gebruik kon worden genomen.

De sleutel van de fiets werd overhandigd aan een bewoner die er samen met medewerker Ilse Oosterwechel mee de recreatie zaal in fietste.
Welzorg neemt de eerste 2 jaar het onderhoud voor haar rekening.

Wie de duofiets wil reserveren kan contact opnemen met Het Averbergen, mailadres M.timmer@carinova.nl telefoonnummer 0570 500385.

 

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.