Home / archiefcentraal / sallanders organiseert biking diner

sallanders organiseert biking diner

Onderweg krijgen de deelnemers gefaseerd op meerdere locaties een meergangen-diner aangeboden. Start- en eindpunt is Aspergebedrijf De Weerd in Raalte. Daar wacht bij terugkomst een toetjesbuffet. De opbrengst is bestemd voor Stichting De Cirkel, die onder andere het Hospice in Raalte beheert. Starten is mogelijk tussen 14.00 en 15.00 uur. De deelnamekosten bedragen 29,50 euro (inclusief koffie/thee bij de start en drankjes bij voor- en hoofdgerecht).

Aspergebedrijf De Weerd is te vinden aan de Nieuwe Deventerweg 34 in Raalte. Aanmelding (voor 11 september) via bikingdinersoroptimist@gmail.com. Mochten er dieetwensen zijn, geef die dan ook meteen door.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.