ronde 24 prooi voor strijkveen

Deze week speelde Hans weer twee onder par, (52 slagen). Hij bleef zo Henri Duerink uit Lemele die rondje par liep (54 slagen) voor, Jan Hekman uit Ommen scoorde deze week een ronde van 55 slagen. Drie spelers hadden 56 slagen nodig over de 18 holes, en wel Rik Ebben uit Nijverdal, Harry Eshuis uit Lemele en Noël Shannon uit Laag Zuthem.

Lemelervelder Hans Timmerman had deze week 58 slagen nodig, en Gerrit Koggel uit Dalmsholte 59, Jan Willem van den Berg uit Raalte met 60 slagen en Gerard Schoot uit Heeten met 61 slagen kregen punten voor het tussenklassement. Hans Strijkveen dus de volle tien punten en aflopend tot één punt voor Gerard Schoot in de volgorde zoals boven omschreven.

Tussenklassement strokeplay overall wordt, hoe kan het ook anders, aangevoerd door Hans Strijkveen met 174 punten, gevolgd door Noël Shannon met 160 en Henri Duerink met 142 punten. Voor de eindrankschikking tellen de beste 20 uitslagen van de totaal te spelen 28 wedstrijden.

Voor het stableford klassement, (verrekening aantal slagen en hcp) deed Hans Timmerman uit Lemelerveld goede zaken met zijn score van 42 stableford, kreeg hij tien punten bijgeschreven. Negen punten waren er voor Bert Wolbers uit Nijverdal en Wim Grondman uit Lemele voor de gescoorde 40 stableford punten. Met Nijverdaller Rik Ebben met 39, Freddie Dijk uit Giethmen met 38 stableford punten, zijn de spelers genoemd die deze week hun hcp naar beneden speelden, en wel met 0.1 p voor elk punt boven de 37 stableford.

Hans Timmerman speelde zijn hcp van 9.5 naar 9.0 en Freddie Dijk van 18.3 naar 18.2. De laagste hcp ers op de baan in Lemele op dit moment zijn Noël Shannon met min 2.4 dan volgt Hans Strijkveen met min 1.1 en Henri Duerink met min 0.6. Jan Hekman uit Ommen staat op 1.3 en Tonnie Reimink op 2.5.

Het tussenklassement stableford wordt aangevoerd door Rik Ebben met 126 punten, gevolgd door Hans Timmerman met 111 en Maurice Wesdorp met 98 punten. Ook hier worden de 20 beste uitslagen bepalend voor de eindrangschikking. Met nog vier wedstrijden te gaan is er nog volop spanning in beide competities.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.