rolstoelwandeling van zonnebloem tijdens ponyweek

De wandeltocht is bedoeld voor ouderen en/of mensen die op wat voor manier niet in staat zijn op eigen gelegenheid door het versierde dorp te wandelen. Voor een rolstoel kan worden gezorgd. Na de wandeling volgt er een gezellig samenzijn in de feesttent. Vertrek is om 14.00 uur bij de Stevenskamp.

Opgave (uiterlijk zondag 17 september) is mogelijk bij Hermien Visscher, tel. 381823; Willy Alferink, tel. 381777 en Annie Marsman, tel. 381988. Ook vrijwilligers die mee willen helpen bij het duwen van de rolstoelen kunnen zich bij hen melden. Alle bewoners van de Stevenskamp, aanleunwoningen en Stevenserf krijgen een opgaveformulier in de bus. Deze kunnen zij bij de receptie in de daarvoor bestemde bus doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.