rabobank introduceert aandeel in de buurt in salland

De initiatiefnemers krijgen begeleiding van hun buddy, een medewerker van de Rabobank. Als er zo 50 procent van het streefbedrag wordt binnengehaald, zorgt Rabobank voor de overige 50 procent.

Peeves introduceert een nieuw inzamelkanaal voor Voedselbanken. ‘Thuisbezorgers’ van restaurants komen niet alleen eten brengen, maar nemen op de terugweg levensmiddelen mee die hun klanten over hebben voor de Voedselbank. Peeves gaat van start in Deventer, maar wil hiermee op termijn landelijk gaan.

Tennisvereniging Heino gaat de oude kantine vervangen door een nieuw duurzaam gebouwd clubhuis. Door volgens de nieuwste bouwreglementen te bouwen, wordt de energiewaarde van de kantine opgehoogd, dat zorgt op termijn voor lastenverlichting voor de vereniging. Ook moet dit initiatief zorgen voor een toename van het aantal leden.

De Deventer sportclub FC RDC wil breder de omgeving bij de club betrekken. De club zet zich in voor ontwikkeling van meiden/damesvoetbal en het Walking Football voor senioren. Ook betrekt de club taakgestraften bij hun herintreding in de maatschappij en bieden ze in samenwerking met het COA activiteiten voor asielzoekers. FC RDC wil hiertoe de clubfaciliteiten uitbreiden met kleedruimtes, vergaderruimtes en sociale ruimtes.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.