raalte vraagt vrijwilligers in de zorg wat zijn jouw ervaringen

Hoe ondersteunt de gemeente Raalte vrijwilligerswerk?
De huidige ondersteuning van de gemeente Raalte bestaat uit allerlei activiteiten. Dit vindt bijvoorbeeld plaats in de vorm van waardering voor vrijwilligerswerk door vrijwilligersavonden te organiseren. Of door te bemiddelen en vraag en aanbod in vrijwilligerswerk aan elkaar te verbinden. Maar denk bijvoorbeeld ook aan hulp bij het aanvragen van subsidie, het organiseren van vrijwilligersverzekering of scholing voor vrijwilligers. Wij proberen mogelijk te maken waar behoefte aan is.

Vrijwilligers in de zorg
Ben jij vrijwilliger in de zorg? Lever jij als vrijwilliger een bijdrage aan het welzijn van bijvoorbeeld een oudere of iemand met een beperking? Of ondersteun jij vluchtelingen in het inden van een plek in de gemeente Raalte? Kortom draag jij een vrijwillig steentje bij zodat mensen mee kunnen doen in de maatschappij? Dan zien we je graag op 3 oktober bij Zwakenberg aan de Schoolstraat 11 in Raalte. De avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur.

Aanmelden
Meld je aan via het e-mailadres vrijwilligers@raalte.nl of telefonisch via 0572 347 799.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.