pvda organiseert brainstormmiddag olst wijhe 2022

Het is beslist niet te bedoeling om er een zware middag van te maken. “Wij willen laten zien dat politiek vooral ook leuk kan zijn”, zo stelt het bestuur van de lokale PvdA in de uitnodiging. De middag past volgens het bestuur in de wijze waarop de PvdA zich in Olst-Wijhe manifesteert. “Toegankelijk, actief en dichtbij de mensen”. De PvdA hoopt dat ook jonge mensen gehoor geven aan de uitnodiging.

Met de brainstormmiddag trapt de PvdA de campagne voor de raadsverkiezingen van volgend jaar af. De opbrengsten van de middag worden verwerkt in het verkiezingsprogramma dat begin volgend jaar verschijnt. Ook is de PvdA gestart met het opstellen van de kandidatenlijst voor de raadsverkiezingen. Deze lijst wordt begin volgend jaar gepresenteerd.

Voor nadere informatie over de brainstormmiddag kunt u terecht bij Christian Boxman van de PvdA Olst-Wijhe, 06-51683391

Meer foto's