poll ophalen restafval

Meerdere lokale partijen hebben al gereageerd op onze website. Gemeentebelangen schreef dat zij voor het voorstel zijn. De VVD liet aan Salland Centraal weten dat het afval gewoon één keer in de vier weken moet worden opgehaald. Ook op onze Facebookpagina staan de nodige reacties op het idee.

Op dit moment kan 70 procent van het in de gemeente opgehaalde huisvuil worden gerecycled. Dat percentage moet in 2020 op 75 procent zitten, zo heeft het college besloten. Bovendien wil Raalte naar maximaal honderd kilo restafval per inwoner. Maandag werd al duidelijk dat er in de gemeenteraad geen draagvlak is voor het plan. Maar wat vindt u van het plan? De poll van deze week luidt:

[poll id=205]

Schoolfruit
De poll van vorige week was: “Schoolfruit verplichten op school is Europese betutteling!” De stemmen zijn nagenoeg gelijk verdeeld, een zeer kleine meerderheid is het eens met de stelling. Nederland krijgt dit jaar zo’n vijfenhalf miljoen euro van de EU. Dit is een subsidie die bedoeld is om de kinderen te stimuleren gezond te eten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.